Serbia, Deutschland
+38164/409-9-409 i +4915/733-876-093
limoserviceeagle@gmail.com

PREVOZ PUTNIKA BEOGRAD-TERME OZREN-BEOGRAD

IZNAJMLJIVANJE VOZILA SA VOZAČEM

PREVOZ PUTNIKA BEOGRAD-TERME OZREN-BEOGRAD

Prevoz putnika Beograd-Terme Ozren-Beograd. Iznajmljivanje putničkog vozila sa 4, 6 i 8 sedišta. Kombibus 20 sedišta. Autobus 30, 54, 60 i 84 sedišta, cena po dogovoru. Call Center mob, viber +38164/409-9-409

Hotel  Terme Ozren počeo je sa radom 16.07.2020., odnosno 04.08.2020. godine kada su pušteni svi smeštajni kapaciteti, wellness & spacentar i restoran.

U našem hotelu, na recepcijskom dielu, dočekat će Vas prostrani loby koji po svom uređenju nudi opuštajuću atmosferu, a lagana pozadinska muzika doprinosi samom ambijentu. Recepcijski loby ima 23 sedeća mesta, a sav nameštaj raspoređen je tako da će svi gosti imati priliku da u privatnosti razgovaraju o poslovnim ili privatnim planovima i idejama, a osoblje sa recepcije će se truditi da odgovori na sva Vaša pitanja i zahteve. Recepcija je naraspolaganju svim gostima od 07:00 do 23:00 sata.

U našem lobiju se nalazi i konferencijska sala, koja je nameštana i uređena za različite vrste sastanaka, seminara ili konferencija. Sam nameštaj u konferencijskoj sali se lako pomera za potrebe klijenata, što čini našu salu lako prilagodljivom za radionice, bile one zabavnog ilif ormalnog tipa. Konferencijska sala može ponuditi do 70 sedećih mesta, u zavisnosti od uređenja iste i od potrebe klijenata.

Ugodan ambijent recepcijskog lobya se nastavlja i bez poteškoća prenosis sve do prvog sprata, gde se nalaze naši smeštajni kapaciteti. Trenutno je u ponudi 15 soba i 3 apartmana, odnosno 18 smeštajnih jedinica, a u narednom periodu imamo u planu još 24 sobe na drugom spratu, da bismo osigurali maksimalnu uslugu svim našim gostima.

Izabrali standardnu sobu sa francuskim ležajem i foteljom, koja po potrebi može poslužiti i kao pomoćni ležaj, ili standardnu sobu sa pomoćnim ležajem, u Vašoj sobi ćete pronaći sve što Vam je potrebno za maksimalnu relaksaciju. Ukoliko preferirate više prostora i više komfora, onda su naši apartmani pravi izbor, sa bračnim krevetom i ugaonom garniturom, te pregardom između dva dela koja osigurava potrebnu privatnost.

Koji god izbor bio, naše sobe svojim uređenjem osiguravaju relaksaciju i komfor, a sadržaj koji podrazumeva TV sa raznovrsnim programom i lak pristup internetu je tu da Vam ispuni vreme, ukoliko se u datom trenutku ne koristite drugim sadržajima hotela. Naše smeštajne jedinice imaju 57 ležajeva i spremne su za Vašu posetu.

Na smeštajne jedinice prvog sprata se idealno nadovezuje wellness & spacentar, smešten odmah pored kapaciteta, gde će goste na samoj recepciji našeg centra dočekati ambijent savršen za relaksaciju i odmor.

Odmah na recepcijskom delu nalaze se sobe za masažu, a naše osoblje će se potruditi da tokom masaže osigura potpunu opuštenost za svakog gosta, a u drugom delu našeg wellness & spacentra čeka oaza mira. U samoj čekaonici sa prigušenim svetlima i relaksirajući zvuk vode iz fontane, pronaći ćete dovoljno vremena za odmor i relaksaciju. U našem wellness & spacentru u ponudi su parno kupatilo, koje privisokim temperaturama i visokoj koncentraciji pare izaziva znojenje i na taj način se naše telo čisti od toksina i masnih naslaga, a sam interijer kupatila izaziva telo i duh na odmor. Od parnog kupatila do slane sobe par je koraka, a beneficije za zdravlje su velike. Naime, slana soba je idealna za sve ljude koji imaju poteškoća sa respiratornim traktom. So u vidu pare cirkuliše kroz sobu i tokom udisanja iste vrši se pročišćavanje disajnih puteva, ali i pora kože. I sauna u našem centru ima već dobro poznate beneficije kako za fizičko tako i mentalno zdravlje, osim što pročišćava telo i kožu i topi masne naslage, i te kako pomaže pri mentalnoj relaksaciji.

Kako bi smo što bolje osigurali udobnost naših gostiju, povezali smo wellness & spacentar sa svih 11 otvorenih i zatvorenih bazena, od kojih su dva jacuzzi i jedan hidro-masazni bazen. Svi bazeni su termo-mineralni i temperature vode se kreće od 29 do 36 stepeni. Poseban bazen je bazen sa sumpornom vodom posebno pogodnom za dermatološka oboljenja (psorijaza, atopijski dermatitis, i druga), tereumatska oboljenja. Bitno je napomenuti da termo-mineralne vode postiču relaksaciju i opuštanje mišića, a samim tim i olakšanje od napetosti i stresa.

Da bi usluga bila potpuna u krug otvorenih bazena smestili smo fast food bar sa raznovrsnom ponudom hrane i pića, koji je otvoren tokom letnje sezone i radi od 10:00 do 19:00 sati. Naš fast food bar može primiti 80 posetilaca, a ukoliko to nije dovoljno sretni smo što našim gostima možemo ponuditi deo restorana namenjen za kupače.

Naime naš hotel ima dva A la carte restorana sa ukupno 226 sedećih mesta. Jedan deo je namenjen za kupače i goste bazena, dok je drugi deo namenjen za goste hotela i sve one koji odluče biti naši gosti. Iz naše kuhinje izlaze raznovrsni specijaliteti iz nacionalne i internacionalne kuhinje, a selekcija vina u našem restoranu dolazi iz vinarije Milojević. Osoblje našeg restorana sa osmehom će dočekati goste svakim danom od 07:00 do 23:00 sata.

Bitno je napomenuti da se u našem kompleksu otvara i medicinski blok dr. Brkića, koji će pružati usluge laboratorijskih pretraga, balneoterapije i mnoge druge. Iako će blok raditi neovisno o našem hotelu, bit ćemo više nego zadovoljni pružiti pacijentima svu uslugu koja im je potrebna.

https://www.facebook.com/105696667822145/videos/695452504520241