Serbia, Deutschland
+38164/409-9-409 i +4915/733-876-093
limoserviceeagle@gmail.com

PREVOZ PUTNIKA BEOGRAD-VILLA VIA BEČEJ-BEOGRAD

IZNAJMLJIVANJE VOZILA SA VOZAČEM

PREVOZ PUTNIKA BEOGRAD-VILLA VIA BEČEJ-BEOGRAD

Prevoz putnika Beograd-Bečej-Beograd. Iznajmljivanje putničkog vozila sa 4, 6 i 8 sedišta. Kombibus 20 sedišta. Autobus 30, 54, 60 i 84 sedišta, cena po dogovoru. Call Center mob, viber +38164/409-9-409

Villa Via Bečej” je novootvoreni ugostiteljski objekat koji može da ponudi prijatnu atmosferu i obilje pogodnosti svojim gostima. Početak rada vezuje se za Jun 2008. godine dok je novo krilo sa dodatnim smestajnim kapacitetima izgradjeno u junu 2013. Godine. Hotel se nalazi u mirnoj ulici na samo 250m od centra grada i 500m od Sportskog Centra “Mladost” sa kojim imamo odličnu saradnju, a koji raspolaže zatvorenim i otvorenim bazenima, teretanom, saunom, teniskim terenima, halom za rukomet, košarku, odbojku i druge sportove.

“Villa Via Bečej” raspolaže sa 65 ležaja. Sve sobe su komforno i sa ukusom opremljene i kategorisane sa 3 zvezdice. Sobe imaju sopstveno kupatilo, TV sa kablovskom mrežom, a objekat poseduje i Wireless internet visokog protoka. Objekat je pod video nadzorom,sa sopstvenim spoljnim i unutrašmjim parkingom. Hlađenje i grejanje soba je centralno uz korišćenje geotermalne energije.

Renome gostiju “Villa Via Bečej” govori o kvalitetu naše ponude, pa ćemo i navesti neke od njih. U našem smeštaju ugostili smo značajan broj sportista i eminentnih ličnosti iz raznih sfera, kako iz naše zemlje, tako i iz inostranstva. Između ostalih ugostili smo učesnike Svetskog Prvenstva u preferansu oktobra 2008., vaterpoliste iz Južnoafričke Republike, Engleske, Grčke, Slovenije, Hrvatske, Turske, Madjarske, Švajcarske,Slovačke… kao I veliki broj vaterpolo klubova I nacionalnih selekcija iz naše zemlje. Na listi naših gostiju nalazi se veliki broj odbojkaških klubova, Rukometni klub “Jugović“ iz Kaća, košarkaški klubovi iz Slovenije, Rumunije, Mađarske I Srbije, Plivački klub “Proleter” iz Zrenjanina,plivački klub”Novi Beograd” plivači Nacionalnog tima Srbije.Turističke grupe iz Rusije, Češke, Poljske, Slovenije, Nemačke, Austrije, učesnici Zimske Mulitimedijalne Radionice iz Nigerije, Švedske, Škotske, Kanade, Italije i Sjedinjenih Američkih Država, Francuske, Litvanije… kao I mnogi drugi.

Umetnici I ambasadori kulture su naši uvek dragi gosti.U prošlosti je Bečej bio velika pozornica za snimanje nekih od naših omiljenih filmova i serija. Tokom snimanja serije “Jagodići” ugostili smo neke od naših najpoznatijih glumaca. Film “Jesen samuraja” je delom sniman u našem ambijentu i bila je privilegija da ugostimo kompletnu glumačku i rediteljsku ekipu filma.
Gospoda Ljubivoje Ršumović i Raša Popov bili su naši dragi gosti prilikom rimejka emisije ”Fazoni I fore”.

Ovom prilikom želimo da vam skrenemo pažnju na naše postojanje u nadi da Vama, Vašim članovima, klubovima i poslovnim saradnicima ili prijateljima obezbedimo ugodan boravak.

http://becej-hotel.com/