Serbia, Deutschland
+38164/409-9-409 i +4915/733-876-093
limoserviceeagle@gmail.com

PREVOZ PUTNIKA BEOGRAD-VINARIJA ILIC-NIJEMCEVIC-BEOGRAD

IZNAJMLJIVANJE VOZILA SA VOZAČEM

PREVOZ PUTNIKA BEOGRAD-VINARIJA ILIC-NIJEMCEVIC-BEOGRAD

Stvoriti izvrsno vino je umetnost. Umetnost koja se sastoji od pitkog mirisa, opojnog ukusa i prijatnog osećaja koji ostaje nakon kombinacije ta dva. Vino je piće bogova; piće uz koje se voli, sklapa posao, stvara prijateljstvo, uživa u hrani.

Dve porodice su odlučile da zajedno ožive jedinstvenu tradiciju i da joj daju poseban značaj, spajajući ljubav prema vinu, poštovanje prema kvalitetu i životnim vrednostima u jedan porodični posao, kome su posvećeni i na kojem savesno i predano rade. Porodice Ilić i Nijemčević su skupa napravili poseban ambijent, koji se prostire na dve lokacije, čija priroda pruža nestvaran i skriven beg od gradske vreve u bogatstvo grožđa, zelenila i slobode. Na tom mestu rodila se ideja, a potom i vino Ilić-Nijemčević .

Prizor koji se nudi u oba vinograda oduzima dah – zelena prostranstva grožđa, crvenog i belog, koja se prostiru na 11 hektara u naselju Bikić Do na padinama Fruške Gore i 4 hektara u mestu Vrujcima u blizini Valjeva. Kuće koje su spremne da ugoste i podrumi u kojima vina čekaju svoj trenutak čine sastavne delove oba vinograda i predstavljaju poseban detalj, dajući dodatni šmek celokupnom ambijentu. Vina mogu da se probaju u vrtu ispred kuća, što daje dodatni osećaj pripadnosti prirodi i svim njenim čarima.

Od trenutka kada je prvo vino stvoreno, pa sve do danas, vinarija Ilić-Nijemčević pažljivo radi na kvalitetu svojih proizvoda. Pretočivši staro u novo u blizini Valjeva i spojivši tradicionalno i moderno na padinama Fruške Gore, dobija se krajnji ishod – vile sa podrumima koja pružaju toplinu i spokoj kroz svet grožđa koja uspevaju zahvaljujući odličnim klimatskim uslovima i plodnim zemljištem. Poseban užitak svemu tome doprinosi čar neprikosnovenog ukusa vina, koje se dobija preradom najfinijih grozdova, koji se uzgajaju na ovim vinogradima, a svakom grozdu je posvećena posebna pažnja. Vino se stvara po najnovijoj tehnologiji, a na čelu se nalaze visoko kvalifikovani ljudi koji su zaduženi da stvore najkvalitetnije vino. Ono se čuva u inoksnim posudama, dok odabrana vina odležavaju određeni period u francuskim hrastovim bačvama. Ishod ovakvog tretmana je vino impozantnog ukusa i mirisa. Plemenita aroma ispunjava, a opojan ukus prvog gutljaja stvara osećaj potpune slobode i eksplozije svih čula. Vina iz vinarije Ilić-Nijemčević pružaju predivan osećaj blaženstva, kakav vino kao napitak treba da pruža.

Svako vino ima svoju priču. Svaki gutljaj ima svoj put i svoj razlog. Iskreni ljubitelji vina znaju zašto se vino pije. Oni razumeju njegovu penušavu slobodu i priču koja je prati. Vino je stvarna radost. Usrećuje. Okrepljuje. Voli. Vino ide uz sve.

http://vinarija-in.rs/

https://www.facebook.com/vinarijaIN/videos/1572905119389861/