Serbia, Deutschland
+38164/409-9-409 i +4915/733-876-093
limoserviceeagle@gmail.com

PREVOZ PUTNIKA DO BANJE ŽDRELO

IZNAJMLJIVANJE VOZILA SA VOZAČEM

PREVOZ PUTNIKA DO BANJE ŽDRELO

Standard:

 • jednokrevetna soba sadrži: kupatilo (tuš, fen), ležaj za jednu osobu, LCD TV, telefon, mini bar, sef.
 • dvokrevetna soba sadrži: kupatilo (tuš, fen), francuski ležaj (200x160cm), LCD TV, telefon, mini bar, sef.

Superior:

Dvokrevetne sobe sa modernijim nameštajem od standardnih soba. Superior sobe sadrže: kupatilo (tuš, fen), francuski ležaj (200x160cm), LCD TV, telefon, mini bar, sef, mogućnost jedne fotelje na razvlačenje (90x200cm)

Korišćenje BADE MANTILA se naplaćuje 500 din. po osobi! Prilikom napuštanja hotelske sobe radi odjave iz hotela – razdužuju se i hotelski peškiri i bade mantil. Ukoliko gost želi tog dana da produži korišćenje bazena može da koristi isključivo svoje peškire i bade mantil.

Apartman Aqua room za 4 osobe sadrži: kupatilo (tuš, đakuzi, fen), dnevnu sobu sa ugaonom garniturom koja se razvlači, francuskim ležajem (200x200cm), 3 akvarijuma sa ribicama, 2 LCD TV, telefon, mini bar, sef itd. Ovaj apartman je uređen modernim stilskim nameštajem sa 2 providna akvarijuma i 1 velikim i ovde ćete imati poseban užitak posmatrajući vodeni svet oko vas.

Radi od 8h do 23h. Restoran je kapaciteta 150 mesta a sadrži i banket salu od 50 mesta i terasu. Bilo gde da sedite u restoranu, prati vas pogled vatre iz velikog ognjišta u kojem se spremaju specijaliteti domaće kuhinje (jagnjetina u saču, pogača ispod sača, homoljska šnicla…), a po želji gostiju se može zavrteti i jagnje ili prase na ražnju. Pored ostalih pića služe se rakija i vino iz podruma porodice Milojević. Zimi se servira jutarnja kafa uz ognjište.

Ponuda za sva Vaša veselja i proslave

Želite da organizujete poslovni sastanak za vaše kolege? Na raspolaganju Vam je kongresni centar sa 3 kongresne sale koje mogu biti otvorenog ili zatvorenog tipa.

 • Cena kampovanja sa priključkom za struju je 300 dinara, a bez priključka 100 dinara.
 • Kamperi se moraju pridržavati kućnog reda U kampu nije dozvoljeno grejanje i kuvanje na struju.
 • Kamping je ograđen, osvetljen, sa tuševima,roštiljem, prelepim pogledom na prirodu, planine Homolja i ravnicu.
 • Mlave Kamping je udaljen 30 metara od termalnih bazena.

300 dinara – celi dan iz rimskog i vizantijskog doba!

Srce objekta „Dvorac“ čine wellness & spa prostorije:

 • parno kupatilo
 • sauna
 • slana soba
 • relaks soba
 • sobe za masažu

Wellness centar Vas svojim izgledom vraća u doba Rima i Vizantije. Na prvom spratu objekta nalazi se savremeni wellness centar koji pored ručne masaže stručnih fizioterapeuta nudi još i saunu, parno kupatilo.

U sklopu wellness centra nalazi se i ulaz na tobogane (1. sprat) koji vode u zatvoreni bazen.

Cena korišćenja svih sadržaja wellness centra je 300,00 dinara a da biste koristili usluge wellness-a obavezno je nošenje narukvice radi prepoznavanja. Narukvica se dobija na kasi! Wellness centar radi svakog dana od 12h!

Hiperbarična medicina se zasniva na jednom leku: čistom kiseoniku koji se udiše pod pritiskom većim od atmosferskog, u specijalnim uređajima – hiperbaričnim komorama.

Kiseonik je neophodan za odvijanje svih životnih procesa; osnovna je supstanca života. Bez hrane čovek može da preživi 30 do 40 dana, bez vode 3 do 4 dana, a bez kiseonika samo 3 do 4 minuta!
Uzrok ili posledica najvećeg broja bolesti je smanjenje ili prestanak transporta kiseonika do ćelija kao krajnjih korisnika i sledstvena patnja ćelije, tkiva, organa i organizma u celini (hipoksija ili anoksija). Blagovremena primena kiseonika pod pritiskom (HBO) sprečava ostećenje ćelije i organizam u celini izazvanog nedostatkom kiseonika i dovodi do izlečenja, regeneracije i potpunog oporavka organizma ako je oštećenje već nastalo.

Organski sistemi za disanje, srce, pluća i krvotok imaju osnovnu funkciju da organizmu dopreme kiseonik. Srce zdravog čoveka dnevno pumpa skoro 8.000 litara krvi, a organizam potrosi 368 litara kiseonika. Veliki potrošači kiseonika su moždano tkivo, mišićno tkivo, organi za varenje itd.
Terapijsko dejstvo kiseonika poznato je od njegovog „otkrivanja“ (Pristly i Lavoisier, oko 1750. god.). Od tada je korišćen više nego bilo koji terapijski supstrat poznat čoveku. Primenjivan u svim bolnicama sveta pomoću katetera, kiseoničkog šatora, maski, injekcija, inkubatora, lokalnih aplikacija, a samo u specijalizovanim institucijama u posebnim uređajima – hiperbaričnim komorama.

Neželjeni efekti kiseonika dobro su proučeni i praktično zanemarivi. Zbog takvih terapijskih kararkteristika, J. H. Jacobson je na Prvom internacionalnom kongresu za primenu hiperbaričnog kiseonika (Amsterdam, 1963. god.). svoje predavanje započeo rečima:

„Primena kiseonika pod pritiskom većim od atmosferskog, predstavlja napredak koji se po značaju može meriti sa uvođenjem transfuzije krvi i antibiotika u terapiji“

Mlavske terme, jedinstveni akva park u Srbiji, radi preko cele godine sa dnevnim i noćnim kupanjem, u vodi temperature od 30 do 40 stepeni. Mlavske terme raspolažu sa 6 bazena (2 zatvorena i 4 otvorena bazena) kao i sa jednim bazenom sa slanom vodom. Bazeni rade svakog dana od 10h do 20h i petkom i subotom od 10h – 21h. Termomineralna voda koja se nalazi u bazenima RUC Ždrelo pomaže u lečenju psorijaze i drugih kožnih i reumatskih bolova, a ohlađena može da se pije i pomaže kod gastritisa.

Cenovnik korišćenja bazena i wellness centra

Radno vreme bazena je 10 h-20 h (ponedeljak, četvrtak i nedelja) i 10 h-21 h (petak i subota), tobogani rade od 12 h-18 h svakog dana, a toboganski bazen od 10 h-19 h svakog dana.

Cenovnik za bazene:

OdrasliDeca 2-7 godinaGrupne karte
600 din400 din400 din
                   WELLNESS
500 din500 din500 din

Cena ze decu se odnosi na uzrast od 2-7 godina. Za dobijanje grupne karte potrebno je najmanje 10 osoba i najava bar 1 dan ranije.

http://www.ruczdrelo.rs/