Serbia, Deutschland
+38164/409-9-409 i +4915/733-876-093
limoserviceeagle@gmail.com

PREVOZ PUTNIKA DO DONJEG MILANOVCA

IZNAJMLJIVANJE VOZILA SA VOZAČEM

PREVOZ PUTNIKA DO DONJEG MILANOVCA

Uživajte u najlepšem toku Dunava, istražite 9000 godina staru kulturu Lepenskog Vira, pešačite starim Rimskim putevima, degustirajte tradicionalno kvalitetna vina i specijalitete ove regije i prepustite se kulturnom nasleđu Istočne Srbije.

Vožnja brodom kroz Đerdapsku klisuru, najlepši tok Dunava

Tokom boravka u našem apartmanu iskoristite jedistvenu priliku i krstarite brodom kroz Đerdapsku klisuru, najlepši deo toka Dunava. Istražite lokalna istorijska obeležja i muzeje, od Lepenskog vira, Trajanove table do Fetislama i rimskih utvrđenja. Vožnja brodom za vreme boravka u apartmanu je po povlašćenoj ceni.

Takođe nudimo jedinstvene i personalizovane ture krstarenja Dunavom kroz ceo Nacionalni park Đerdap u trajanju od 1, 2 ili 3 dana. Ove ture uključuju planinarenje, vožnju biciklima i degustaciju vina.

Apartman Popović je ušuškan i miran, savršen za poštovaoce prirode i zdravog života. Ovaj dvosobni smeštaj ima potpuno opremljenu kuhinju, mašinu za pranje sudova, mašinu za pranje veša, TV, frižider, klima uređaj, WiFi, kao i dve terase: jednu ispred apartmana, sa uzidanim roštiljem i prostorom za sedenje okruženim prelepim cvećem; i drugom u zadnjem delu apartmana, ispred koje se može založiti vatra ili jednostavno uživati u zvucima prirode. Sve je koncipirano tako da se u hrani uživa napolju.

Našim gostima nudimo još jednu od unikatnih i personalizovanih opcija: jednodnevno, dvodnevno ili trodnevno krstarenje Dunavom kroz ceo Nacionalni park Đerdap, planinarenje, vožnju biciklom i degustaciju vina.

Donji Milanovac živi u Đerdapskoj klisuru koja se prostire na oko 100km uz Južne Karpate. To je savršeno mesto za sve one koji žele da se stope sa prirodom, koji traže mir i privatnost i žele da istraže reku Dunav ili turama brodom ili vožnjom bicikla kroz klisuru. U gradu ima nekoliko odličnih kafana i restorana gde se služe lokalni specijaliteti. Apartman ima bežični internet i telefon za sve one koji moraju da posvete nekoliko sati svog odmora poslu. Apartman je predviđen za komforni boravak šestoro gostiju.

http://apartmanpopovic.com/