Serbia, Deutschland
+38164/409-9-409 i +4915/733-876-093
limoserviceeagle@gmail.com

PREVOZ PUTNIKA DO OLYMPIC BEACH I PARALIA

IZNAJMLJIVANJE VOZILA SA VOZAČEM

PREVOZ PUTNIKA DO OLYMPIC BEACH I PARALIA

Olimpik Bič [Olympiakí Aktí] je letovalište u podnožju planine Olimp, na obali Egejskog mora. Udaljeno je 2 km od Paralije. Olimpik Bič je udaljen 7 km od grada Katerini, a od Soluna oko 70 km, do kojeg se može doći lokalnim autobusom.

Klima

Klima je pogodna zbog blizine Olimpa i blagog povetarca. Paraliju i Olimpik Bič spaja velika peščana plaža sa toplim morem koja ima Plavu zastavicu. U nekim delovima turističke sezone ima mnogo meduza, ali uglavnom plavih koje nisu opasne. Mesto daje mogućnost kombinovanja porodičnog i aktivnog odmora. Cene su pristupacne, puno kafića i taverni kao i radnji sa povoljnim cenama. Sa Paralijom ga povezuje šetaliste dugo 3,4 km, turistički voz, autobus i taksi.Ovo mesto poseduje uredjen park i puno ja cveća. U ponudi su vile sa apartmanskim smeštajem i hoteli. Iz mesta moguće je posetiti Olimp sa selom Litohoro, arheološko nalaziste Dion, Solun, manastirski kompleks Meteori, Platamonsku tvrdjavu i etno selo Stari Pantelejmon.

Turizam

Oko plaže ima puno parkova sa toboganima i ljuljaškama. U blizini plaže postoji i diskoteka. Postoji pešačka zona u centru, a u ulicama se nalaze razne prodavnice i butici.

https://jelictours.com/