Serbia, Deutschland
+38164/409-9-409 i +4915/733-876-093
limoserviceeagle@gmail.com

PREVOZ PUTNIKA DO RAFTING CENTRA DRINA TARA

IZNAJMLJIVANJE VOZILA SA VOZAČEM

PREVOZ PUTNIKA DO RAFTING CENTRA DRINA TARA

Jednodnevno splavarenje dužine oko 25 km, traje 3-4 sata.

Aranžman dva dana /večera, noćenje, doručak, splavarenje, ručak/

Aranžman tri dana /večera, noćenje, doručak, splavarenje, ručak, večera, noćenje, doručak/ 

Rafting Centar Drina-Tara je savršeno mesto za sve one koji žele istražiti najveći i najlepši kanjon Evrope – kanjon reke Tare – i fantastične predele očuvane u dva nacionalna parka – NP Sutjeska i NP Durmitor, rafting na Tari i Drini je nezaboravno adrenalinsko iskustvo!

Centar Vam nudi smeštaj u više od 75 bungalova izgrađenih u planinskom stilu smeštenih u Rafting Centru Drina-Tara, na samoj obali rieke u jedinstvenom prirodnom okruženju.

Obezbeđen je parking u samom kampu. Kapacitet  smeštaja od čak 300 ležajeva u dvokrevetnim i četvorokrevetnim bungalovima! Mirišljave tkanine na udobnim krevetima od punog drveta samo će upotpuniti vaš bezvremeni doživljaj ovih jedinstvenih predela! Neposredan dodir divljine i prirode, porodična dobrodošlica, ukus vruće pogače, domaćeg sira i pršuta, miris masivnog drveta u udobnim sobama izgrađenim za Vaš odmor i zadovoljstvo, su ono po čemu ćete pamtiti ovaj rafting!

Na putu da rafting centra Drina-Tara, možemo posetiti Čajniče i u njemu crkvu Uspenja Presvete Bogorodice u kojoj se nalazi čudotvorna ikona Presvete Bogorodice, takođe ćemo ako vi to budete želeli, prošetati uz kanjon rečice Atime i kupanje na mestu zvanom kazanbuk /gde je planiran roštilj po želji koji se dodatno plaća/.

Bez obzira koje vozilo iznajmljujete, bez dodatnih troškova možete u putu da se zaustavite i obiđete Mećavnik, Andrićgrad, Manastir Dobrun itd.

Cena prevoza iz Beograda:

  • 4+1 sedišta 210 eura
  • 8+1 sedišta 300 eura
  • 20+1 sedišta 420 eura
  • 30+1 sedišta 630 eura
  • 50+1 sedista 715 eura

http://www.raftingtara.com/

https://www.youtube.com/user/raftingtara/videos