Serbia, Deutschland
+38164/409-9-409 i +4915/733-876-093
limoserviceeagle@gmail.com

PREVOZ PUTNIKA DO ZLATARA

IZNAJMLJIVANJE VOZILA SA VOZAČEM

PREVOZ PUTNIKA DO ZLATARA

Otkrijte novootvoreni, moderan hotel “Zlatarski biseri” koji odiše elegancijom i udobnošću. Prijatan ambijent sa svim udobnostima koje pruža hotel sa 4 zvezdice neće Vas ostativiti ravnodušnim.

Hotel Zlatarski biseri smešten je u najlepšem delu planine Zlatar, u okviru turističke zone Babića brdo, odakle se dalje pruža jedinstven pogled ka Javoru i Čemernici.

Šumska idila je ono što “Zlatarske bisere” čini svojevrsnim planinskim utočištem. Posedujemo sadržaje koji pružaju mogućnost relaksacije, rasterećenja i oslobađanja napetosti u obliku wellness programa.

Hotel “Zlatarski Biseri” posetiocima nudi:

  • Besplatan ski-pas za jednu osobu u sobi
  • Restoran i konferencijsku salu
  • Tradicionalne specijalitete na bazi mesa, belog mrsa, žitarica i drugih namirnica iz našeg kraja
  • Dodatni sadržaji na bazi wellness programa – sauna, tursko kupatilo, džakuzi
  • Teretanu
  • Parking i garažna mesta
  • Besplatan wi-fi

U ponudi hotela su  jednokrevetne, dvokrevetne sobe i apartmani. Sve sobe poseduju balkon, TV, telefon, kablovsku i satelitsku televiziju, fen, SOS uređaje…

Udobne i prostrane sobe i apartmani praćeni kvalitetnim enterijerom i tehnološkom opremom čine hotel Zlatarski biseri jednim od boljih smeštaja na Zlataru. Ono što hotel čini jedinstvenim jeste predivan pogled na prirodu koja ga okružuje.

Spa+Wellness klub je savršen ambijent gde gosti mogu da se opuste i pronađu trenutke mira, daleko od stresa i tenzije, prepuštajući se blagostanju i udobnosti.

U sklopu hotela posluje i tradicionalni restoran “Ognjište” u okviru koga će se služiti specijaliteti nacionalne kuhinje, koji se nalazi na Skijalištu “Zlatar”. Ambijent našeg restorana oslikava tradiciju koju poštujemo, takođe i autentičnost i toplinu koju naš narod u sebi nosi.

Planina Zlatar je najlepša u nizu neverovatno lepih planina koje krase predivne predele jugozapadne Srbije. Najviši vrh je Golo brdo sa nadmorskom visinom od 1627 metara. Zlatna planina je ušuškana između reka Lima, Uvca, Mileševke i Bistrice. 

Na malom prostoru od oko 600 km2 priroda je bila izdašna te je stanovnicima podarila sve. Bogatstvo vode, čist vazduh, raskošne četinarske šume i nepregledne pašnjake. Nenarušena ravnoteža čoveka i prirode primamila je ovom kraju i Beloglavog supa, koji se ponovo ugnezdio na liticama Uvca. Namenjen zaštiti nebeskog kralja, Specijalni rezervat prirode Uvac okuplja ono najdragocenije- istoimenu reku sa brzim planinskim pritokama, tri jezera nastala presecanjem njenog toka i još uvek skriveno blago jednog od najvećih pećinskih sistema u Srbiji. Na njemu se nalazi vidikovac „Molitva“ sa kog je pogled na kanjon najlepši. 

Uredbom Vlade Zlatar je 2006. proglešen vazdušnom banjom. Ova planina sa najvise sunčanih sati godišnje, prava je fabrika crvenih krvnih zrnaca i izuzetno pogodna za razvoj sportskog, rekreativnog, zdravstvenog, lovnog i seoskog turizma.

Na skijalištu “Putevi Zlatar” Nova Varoš nalazi se ski staza “Zlatar 1” koja povezuje grad sa planinom Zlatar. Opremljena je modernom četvorosed Doplermajer žičarom dužine 900 metara, kapaciteta 1200 osoba/h. Do najviše tačke stiže se za 5 minuta. Staza je duga oko 1200 m i spušta se do samog centra Nove Varoši. Osvetljena je celom dužinom i poseduje sistem za osnežavanje.

Ljubitelji skijanja i planine Zlatar će od ove sezone imati na raspolaganju još jednu rekreativnu stazu “Zlatar 2” koju opslužuje ski lift tipa sidro kapaciteta 800 skijaša na sat. Staza je duga oko 400 m. tako da ukupna dužina staza na skijalištu “Putevi Zlatar” iznosi oko 4 km. 

Ono što je atraktivno za ovo skijalište je noćno skijanje koje se organizuje tokom cele ski sezone.

http://www.zlatarskibiseri.com/