Serbia
+38164/409-9-409
limoserviceeagle@gmail.com

HELIKOPTERSKI PREVOZ

IZNAJMLJIVANJE VOZILA SA VOZAČEM

HELIKOPTERSKI PREVOZ

ZAŠTO LETETI ČARTER LETOM?
 
Čarter letovi su odličan način da putujete u udobnosti i stignete u stilu na svoju destinaciju, osećajući se sveže i spremni! Čarter letovi su takođe odličan način da brzo pređete velike razdaljine i nude privatnost, bezbednost, kao i visok nivo ekskluzivnosti, koji nisu mogući u toj meri u drugim vidovima saobraćaja.

 

S obzirom da možete u jako kratkom vremenskom periodu putovati na velike razdaljine, lako je posetiti više lokacija u jednom danu. Zbog toga ovaj vid transporta postaje sve popularniji za poslovna putovanja.

Balkan Helicopters pruža kvalitetnu uslugu, koja je prijateljska ali i efikasna, bez obzira na to da li ste se odlučili za poslovno putovanje, najam, ili putovanje do nekog sportskog ili drugog događaja.

ZA KOJE PRILIKE SE KORISTE ČARTER LETOVI?
 
Poslovna putovanja i ručkovi. Korporativni skupovi i „team building“. Sportski događaji. Venčanja. Panoramski letovi. Snimanje i fotografisanje iz vazduha. Proslave i specijalni događaji. Lasersko snimanje zemljišta i izviđanje. Aerodromski prevoz. Izleti
 
ZAŠTO DA KORISTITE ČARTER LETOVE?
 
Fleksibilna usluga putovanja „od vrata do vrata“. Ušteda u vremenu. Privatnost i prestiž. Veći nivo bezbednosti sa privatnih poseda. Garantovana zaštita vaše privatnosti. Udobnost. Izbegavanje saobraćajnih gužvi. Ekskluzivnost. Jedinstveni pogledi tokom putovanja. Doputujte na destinaciju sa stilom. Posećivanje više lokacija u jednom danu.
 
ŽELITE DA ZAKAŽE LET? POŠALJITE NAM UPIT!
 
Pri samoj rezervaciji potrebno je poslati minimum sledeće podatke (bez obzira na svrhu leta):

 

  • Imena i prezimena putnika;
  • Težina svakog putnika u odeći i obući;
  • Email adresa i kontakt telefon.

Ukoliko Vas interesuje let koji ne podrazumeva panoramski let, potrebno je poslati upit na sledeću adresu: limoserviceeagle@gmail.com
Ovaj upit treba da sadrži sledeće informacije kako bismo mogli u što kraćem roku da Vam pošaljemo tačnu ponudu:
– Opisati svrhu leta (poslovni ručak, venčanje, brendiranje helikoptera, itd.);
– Broj putnika;
– Željeni datum i vreme;
– Početna i završna lokacija za poletanje i sletanje (potrebno je poslati tačne lokacije sa google mapa);

Lokaciju sa Google mapa dobijate na sledeći način:

https://www.google.rs/maps/ link za pretraživanje sa računara, za prtraživanje sa telefona, uglavnom postoji aplikacija Google mape

U pretraživaču ukucate adresu i broj (ili ime mesta). Ako ipak ne možete da nađete adresu, a znate tačno gde se nalazi željena lokacija za sletanje, treba da postavite “pin”

To radite na sledeći način:

  • Ako koristite telefon, prstom dugo zadržite na sliku mesta, pojaviće se crveni simbol. Opet jednom prstom pritinsite na taj simbol a u dnu ekrana će Vam se pokazati coordinate mesta npr 43.7224385453, 19.7077434353
  • Ako koristite računar kliknete na željeno mesto sletanja i u dnu ekrana će vam se prikazati koordinate npr. 43.7224385453, 19.7077434353

Kooridnate koje dobijete, dalje kopirate nama u e-mail adresu kako bismo videli gde je to lokacija sa koje želite da letite. Ukoliko naši piloti smatraju da je lokacija podobna za bezbedno sletanje i poletanje helikoptera, potrebno je pre izvršenja samog leta izraditi bezbednosnu procena rizika za mesto poletanja/sletanja. Ova procena rizika podrazumeva dolazak pilota na samu lokaciju radi izviđanja podobnosti terena (tačne dimenzije i površine), postojanje prepreka, itd. Ova procena rizika se obračunava nezavisno od same cene leta i troškovi izrade po lokaciji sa dodatkom troškova prevoza pilota do izabrane lokacije i uvećanim PDV-om. Ukoliko je mesto poletanja i sletanja u privatnom vlasništvu, potrebno je da Klijent pribavi pismenu saglasnost za koršćenje ove lokacije.

DA LI ŽELITE LET U HELIKOPTERU KAO I ŠANSU DA VIDITE NEKA POZNATA OBELEŽJA BEOGRADA?

 
Probajte onda sa panoramskim letovima Balkan Helicopters-a! Pročitajte više o našoj listi tura, detalje o samim turama kao i posebne ponude. Panoramske letovi već od 15 minuta, koji se održavaju svakim radnim danom kao i vikendima iz helikopterskog centra u Dobanovcima. Zasnovanu na tri putnika u helikopteru.
 
USLUGA IZ VAZDUHA
Reklamiranje iz vazduha. Osmatranje iz vazduha. Fotografsko snimanje. Lasersko skeniranje.
 
VENČANJA
 
Dolazak ili odlazak helikopterom sa Vašeg venčanja može biti jedan od najspektakularnijih događaja na Vaš veliki dan. Iznajmljivanje helikoptera Je odličan način da najvažniji dan Vašeg života pretvorite u još nezaboravniju avanturu uzbudljivog karaktera.
 
PROSIDBE
 
Vaše rešenje može biti helikopter! Brendirajte helikopter sa porukom, raširite na zemlji veliko platno sa porukom koja će iznenaditi Vašu voljenu osobu ili postavite pitanje među oblacima.
 
SPEKTAKULARNI DOLAZAK DEDA MRAZA HELIKOPTEROM
 

Dodela novogodišnjih paketića. Dolazak Deda Mraza helikopterom. Paketić za decu: Bring poklon paket + slatkiši. Organizovana dodela paketića i fotografisanje sa Deda Mrazom ispred helikoptera. Fotografije sa dočeka u elektronskoj formi. Minimalan broj dece za realizaciju je 15.

 
Call Center +381644099409