Serbia, Deutschland
+38164/409-9-409 i +4915/733-876-093
limoserviceeagle@gmail.com

O NAMA

IZNAJMLJIVANJE VOZILA SA VOZAČEM

Udruženje je osnovano 2012 godine sa ciljem pružanja kvalitetne usluge vanlinijskog prevoza putnika na teritoriji Republike Srbije, Balkana i Evrope, članovi udruženja su najbolji preduzetnici i privrednici u oblasti prevoza putnika i od 2020 godine prevoza robe.

Naši članovi pružaju najkvalitetniju i najprofesionalniju uslugu prevoza putnika, svojim korisnicima nude najbrže i najbezbednije vidove prevoza i da putovanje u zemlji ili van njenih granica bude zabavno i bezbrižno.

Početkom 2016 godine, udruženje ima nove ideje i vizije poboljšanja svih vrsta prevoza, da bi od 2019 godine posatli jedinstveno i najveće brokersko udruženje u organizaciji prevoza putnika.

U okviru udruženja pokrenuli smo: taxi prevoz, limo service (iznajmljivanje vozila sa vozačem), avio transfere, kombi prevoz, autobuski prevoz i prevoz robe.

Naši članovi su prevoznici iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Crne Gore, Mađarske, Rumunije, Bugarske, Grčke,Turske, Austrije, Nemačke, Poljske ………, tako da sada vrlo efikasno rešavamo prevoz i obezbeđujemo vam adekvatno vozilo u roku od 3 do 5 minuta. Od 2019 godine članovi udruženja su preduzetnici iz Evropskih država, tako da sada rešavamo prevoz po celoj Evropi.

Preko udruženja naši članovi vrše sledeće usluge:

  • taksi prevoz
  • avio transfere
  • iznajmljivanje vozila sa vozačem
  • kombibus prevoz
  • autobuski prevoz
  • prevoz robe

Od pokretanja ovog projekta naši članovi svakodnevno ulažu u vozni park i danas su spemni da izađu u susret svim vašim željama i ponude brz i udoban prevoz putnika u zemlji i inostranstvu.

U ponudi imaju vozila svih dimenzija i modela, od ekonomičnih i kompakt automobila, skupljih limuzina za poslovne prilike, porodičnih vozila, kombibuseva i autobusa za prevoz organizovanih grupa od glavnih centara u zemlji i inostranstvu do najudaljenijih mesta širom sveta.

Trude se da paletu usluga prevoza svakodnevno dopunjujuo novim ponudama u skladu sa vašim potrebama, te pored usluga dnevnog i dužeg iznajmljivanja kombibuseva i automobila, vrše gradski, međugradski vanlinijski prevoz, prevoz do aerodroma, ali i organizovane turističke ture kombijima, kombibusom ili autobusom bez obzira na udaljenost i lokaciju.

Zašto izabrati naše udruženje?

  • Jer naši članovi poseduju adekvatna vozila za udobnu vožnju i siguran prevoz putnika
  • Jer vam na raspolaganju stoje njihovi iskusni vozači koji govore više jezika i koji su spremni da garantuju za bezbednost i sigurnost svih naših putnika
  • Jer smo dostupni tokom 24 sata bez obzira da li je reč o prevozu unutar Srbije ili van nje
  • Jer radimo u službi korisnika i izlazimo u susret svim vašim potrebama i željama

Ključne vrednosti našeg udruženja i osoblja jesu zadovoljan klijent, visok nivo profesionalnosti i kvalitet.

Hvala Vam na poverenju što koristite usluge našeg udruženja.