Serbia, Deutschland
+38164/409-9-409 i +4915/733-876-093
limoserviceeagle@gmail.com

PREVOZ PUTNIKA BEOGRAD-RAFTING KAMP KANJON TARA-BEOGRAD

IZNAJMLJIVANJE VOZILA SA VOZAČEM

PREVOZ PUTNIKA BEOGRAD-RAFTING KAMP KANJON TARA-BEOGRAD

Prevoz putnika Beograd-Rafting Kamp Kanjon Tara-Beograd. Putničko vozilo 4+1 sedista 250 eura, 6+1 sedista 300 eura, kombibus 19+2 sedišta 450 eura, autobus 29+2 sedišta 650 eura, 53+2 cena 750 eura, 59+2 sedišta cena 780 eura.

Call Center mob, viber, whatsapp +38164/409-9-409.

Rafting kamp „Kanjon-Tara“ se nalazi na putu Foča-Šćepan Polje,tačnije četri kilometra nizvodno od Šćepan ili 18km od Foče. Sa prelepim restoranom koji se nadvire na reku Drinu!

Rafting kamp „Kanjon-Tara“organizuje rafting rijekom Tarom i Drinom, planinarenje Zelengorom i Maglićem,safari kroz prašumu Perućicu obilazak Trnovačkog i Orlovačkog jezera.Cijeli kamp je urađen u etno stilu, kolibice za spavanje, restoran i kuhinja. Tu su takođe večeri uz vatru, druženje do kasno u noć uz logorsku vatru i muziku. Širok izbor domaćih jela, ispod sača, sa roštilja i čak možete posmatrati dok to kuvari sve spremaju.Rafting počinje iz mjesta Brštenovica koje se nalazi oko 25 km uzvodno od kampa. Prevoz do to Brštenovice (polazne tačke za rafting) se vrši kombijima ili džipovima. Prije ulaska u čamac i početka samog raftinga dobijaju se kratka upustva o raftingu. Profesionalni vodiči na reci obučeni da se snađu u svakoj nezgodnoj situaciji na vodi i da se brine o vašoj bezbjednosti.

Rafting počinje kanjonom koji je dubok negdje i do 1300m i traje u zavisnosti od vodostaja od 3-4 sata. Za vrijeme raftinga možete da vidite mnoge ljepote netaknute prirode  rijeke Tare i njenog kanjona. Ne zaboravimo da kažemo da Tara cjelim svojim tokom pitka pa je tako i dobila nadimak Suza Evrope. To što se može vidjeti u kanjonu Tare teško je opisati. Tu možete vidjeti mnoge biljne i životinjske vrste  slušati brzake i bukove osluškivati tišinu. Ne propustite da udahnete punim plućima netaknutu prirodu.

http://www.kanjontara.com/