Serbia, Deutschland
+38164/409-9-409 i +4915/733-876-093
limoserviceeagle@gmail.com

PREVOZ PUTNIKA BEOGRAD-RAFTING KAMP IVONA-BEOGRAD

IZNAJMLJIVANJE VOZILA SA VOZAČEM

PREVOZ PUTNIKA BEOGRAD-RAFTING KAMP IVONA-BEOGRAD

Prevoz putnika Beograd-Rafting Kamp Ivona-Beograd. Putničko vozilo 4+1 sedista 250 eura, 6+1 sedista 300 eura, kombibus 19+2 sedišta 450 eura, autobus 29+2 sedišta 650 eura, 53+2 cena 750 eura, 59+2 sedišta cena 780 eura.

Call Center mob, viber, whatsapp +38164/409-9-409.

Rafting na Tari – posjedujemo kompletnu opremu za rafting, počevši od profesionalnih čamaca za divlje vode, zatim kompletnih neoprenskih odijela, neoprenskih cipela, pojaseva za spasavanje i kaciga.

Skiperi posjeduju sertifikate IRF i veliko iskustvo na divljim vodama, posebno Tare i Drine, uz čije su vode i odrasli. Rafting je zamišljen i sprovodi se kao aktivni turizam, gdje uz savjete iskusnog skipera prolazite kroz najuzbudljiviji kanjon ovog dijela svijeta. U toku samog raftinga nećete biti samo posmatrači, već ćete aktivno učestvovati sa svojim skiperom. Proćićete kroz najuzbudljivije brzake, njih oko 50, koji se po stepenu snage kreću od 2 pa sve do 4 stepena po medjunarodnoj skali.

Za ljude nemirnog duha savjetujemo rano proljeće, a za one druge malo kasnije.

Rafting je jedan od najpopularnijih vidova aktivnog odmora i turizma. Svake godine sve je populariniji i u našem regionu jer sve više ljudi sa naših prostora a i šire uviđa da je baš rafting savršena kombinacija pravog odmora u prirodi i adrenalinskog uživanja na najljepšoj rijeci Evrope – Tari. Rafting je, uprošteno rečeno, spuštanje brzim planinskim rijekama na gumenim čamcima na naduvavanje raznih veličina i oblika. Rafting na rijeci Tari je bez ikakve sumnje najatraktivniji rafting u Evropi, a zbog različitog nivoa rijeke u toku godine može biti prilagođen svim starosnim grupama.

Ture u donjem, najatraktivnijem dijelu kanjona obično počinju u prijepodnevnim satima. Prije doručka, svi učesnici raftinga predaju lična dokumenta na osnovu kojih se prave spiskovi za osiguranje učesnika i prevoz do početne tačke. Poslije doručka, svi učesnici raftinga dobijaju opremu za rafting. Nakon toga, najčešće ujutro se na osnovu spiskova učesnici raftinga raspoređuju u vozila za prevoz do Brštanovice (polazne tačke). Prevoz do Brštanovice traje oko 30-40 minuta ili duže zavisno da li je subota ili radni dan.

Na Brštanovici se gosti raspoređuju u čamce. Na jedan rafting čamac ide od 8 do 10 učesnika raftinga i 1 skiper-vodič. Prije početka raftinga, skiperi-vodiči drže kratak brifing sa uputstvima za goste u toku trajanja raftinga. Rafting traje od 1 do 4 sata, zavisno od vodostaja kao i od želje gostiju. U toku raftinga se pravi više pauza za odmor, fotografisanje, kupanje itd. Svaki čamac ima i specijalnu vodootpornu vreću u kojoj gosti mogu čuvati fotoaparate, kamere, i slične vrijedne stvari ali isključivo na vašu odgovornost.

RAFTING ORGANIZUJEMO SVAKOGA DANA. PREPORUČUJEMO DA POKUŠATE IZBJEĆI SUBOTU ZA RAFTING JER JE TADA NA RAFTINGU KAO I NA PUTU DO POLAZNE TAČKE VEOMA VELIKA GUŽVA.

OPŠTE INFORMACIJE: rafting

• Putnici iz inostranstva obavezno sa sobom da ponesu ličnu kartu ili pasoš
• Minimum za realizaciju grupe je 6 osoba. Male grupe ili pojedinci se priključuju drugim grupama.
• Minimum starosti učesnika je 5, a maksimum 105 godina.
• U cenu aranžmana su uključene sve potrebne takse. Prevoz, noćenje, hrana prema programu iz tabela.
• Svi učesnici raftinga su opremljeni čarapama, pojasevima, kabanicama, a po želji i veslima.
• Postoji mogućnost izmene programa u zavisnosti od želje gostiju na licu mesta.
• Putnik može da odredi drugo lice da koristi usluge, predvidjene dogovorenim aranžmanom.
• Organizator ne snosi odgovornost za izgubljenu ili oštećenu opremu učesnika u raftingu.

Kanjoning – eksta adrenalinska avantura!

Kanjoning uključuje prolazak kroz uske kamene tjesnace i kanjone u odijelu od neoprena, sa kacigom, sigurnosnim prslukom i u specijalnoj neoprenskoj obućI. Ponekad se za ovu aktivnost koriste se konopci i kuke za spuštanje niz teško dostupne litice. Aktivnosti koje uključuje kanjoning su preplivavanje, skakanje nerijetko sa više metara visine, spuštanje konopcima, ronjenje, pješačenje…

OVO JE JEDNA OD NOVIJIH I NAJATRAKTIVNIJIH AKTIVNOSTI. POSEBNU PAŽNJU POKLANJAMO PROCJENI FIZIČKE SPREMNOSTI UČESNIKA. GOSTI KOJI ŽELE DA PROBAJU OVU ADRENALINSKU AVANTURU POTREBNO JE DA BUDU U MALO BOLJOJ FIZIČKOJ KONDICIJI I ZATO PROLAZE KRATKU FIZIČKU PROCJENU NAŠEG PROFESIONALNOG OSOBLJA . TAKOĐE, SAME TURE VODE PROFESIONALNI VODIČI NAŠEG RAFTING CENTRA IVONA, KOJI ĆE VAM OVU AVANTURU UČINITI SIGURNOM, JEDINSTVENOM I NEZABORAVNOM.

Ove avanture već godinama nudimo u dva atraktivna i jedinstvena kanjona u blizini našeg Rafting Kampa Ivona: kanjon Nevidio i kanjon Hrčavke.
Kanjon Navidio se nalazi u blizini Šavnika, U Crnoj Gori, na oko 80km od našeg Rafting centra Drina Tara. Kanjoning kroz Nevidio traje efektivno oko 2-3 sata. Tura počinje polaskom iz Rafting kampa Ivona oko 9h ujutro a povratak je oko 20h. Avantura Nevidio kanjoning je već dobro znana trasa i sam kanjoning u ovom kanjonu je prilično komercijalizovan.

Kanjon Hrčavke se nalazi u Nacionalnom Parku Sutjeska na svega 7km vazdušne linije od našeg kampa i predstavlja posljednji otkriveni kanjon za kanjoning u Evropi. Ipak, vožnja do kanjona traje oko sat vremena zbog konfiguracije planinskog terena. U kanjonu Hrčavke možemo birati dvije različite trase. Obje imaju 3-4 sata efektivnog prolaza kroz kanjon.. Kanjon Hrčavke je zahtjevniji od kanjona Nevidio, po ocjeni brojnih poznavalaca ovog ekstremnog vida odmora I i mnogo atraktivniji.
Ovo je prilično zahtjevna aktivnost u prirodi koja uglavnom traje nekoliko sati, pa gostima dajemo energetske pločice ili slatkiše koji održavaju energiju.

Offroad safari u područje dva Nacionalna Parka: NP Durmitor i NP Sutjeska.

OTIĆIĆEMO u novo, istražiti sa vama dva NP, vidjećete neočekivanu prirodnu ljepotu glečerska jezera (27 u regiji), vidjećete planine i doline, pićete izvorsku vodu, vidjećete zemlju kanjona, kakvu do sada niste vidjeli, prekrasne vrhove i pašnjake, prošetaćete miomirisnim poljima, popićete čaj od bilja, koji ste upravo vi ubrali. Napunićete kofere emocijama kao nikad do sada, provest ćete trenutke u neponovljivom okruženju zaštićenih vrsta, koje su ovdje endemske. jeep ture

Naši iskusni vodiči će vam pokazati i objasniti sve što vas zanima. Nacionalni park Durmitor se obilazi sa zapadne strane preko Pivske Planine, zatim Trsa-Pišće-Dobri do-Sedlo, pa preko do Žabljaka. Naravno tu je i nezaobilazno Crno jezero. Zatim vidikovac Ćurevac ,po želji se spuštamo dole ka čuvenom mostu na Djurdjevića Tari. Povratak je sa druge strane Durmitora, pored Štuoca pa preko Male Crne Gore, Sušice, Bojata, Nikovića i nazad ka Kampu IVONA.

Nacinalni Park Sutjeska sa svojih devet jezera ,tu je nezaobilazna Prašuma Perućica sa vodopadom, Skakavac sa fantastičnih 73met. Najčešće su ture sa dva jezera Zelengore-Gornje i donje Bare te vidikovac Borić. Kao i prašuma Perućica sa Skakavcom. Takodje organizujemo vožnju rubom kanjona Tare ka Ljubišnji, u tom dijelu kanjon je i najdublji sa svojih nevjerovatnih 1362m dubine. Vidjećete najdublju rupu Evrope (kanjon Tare) odozgo. Fotofrafisaćete stalno, tražićete foto pauzu i mimo reda.

Ribolov, koji za vas organizujemo od ove godine.

Budući da smo u zemlji kanjona, usled velikog interesovanja ubacujemo ribolov kao dodatak aktivnosti za one, koji ostaju više dana. Zemlja, koja je bogata sa sedam kanjona, a time i sa sedam rijeka, pruža nevjerovatne mogućnosti za sportski ribolov na rijekama Drina, Tara, Piva, Sutjeska, Neretva, Bistrica i Ćehotina. ribarjenje

Budući da su sve rijeke planinske, za očekivat je da se u njima mogu naći ribe bistrih voda, mislimo prije svega na lipljena, zatim pastrmku, a tu su i mladice. Ispod i oko Foče možete se nadati ulovu škobalja ili klijena, zatim plotice i mrene.

Kamp će za vas organizovati ribolov na svakoj od tih rijeka, kao i na većini jezera, kojih ima 27 u dva Nacionalna Parka. Takodje ćemo vam obezbjediti odgovarajuće dozvole.

Team building

Koncepcija programa podrazumijeva snalaženje u novom okruženju, daleko do radnog mjesta. Drugim riječima, to je niz zabavnih, strateških igara, koje Tim vaših uposlenika mora riješiti, dok se takmiče sa svojim kolegama.

Sadržaj team building programa se definiše prema potrebama i ciljevima, koje želite da postignete, tako da vas molimo, da nam pošaljite mail sa vašim osnovnim podacima i željma, kako bi u najkraćem mogućem roku dobili personaliziranu ponudu.

Koristi, koje ostaju posle team buildga, nisu samo kratkoročna sećanja na lepo druženje. Radi se o mnogo ozbiljnijem pozitivnom uticaju na poslovanje kompanije. Uticaj se pogotovo oseća u timovima.team building

Svesni smo, da su troškovi regrutacije i zapošljavanje visoki. Takodje, ovo zahteva mnogo energije i vremena. Korisnije je održavati dobre odnose u postojećim timovima, a tim samim i zadovoljstvo zaposlenih.

Rezultati Team buildinga:

• Poboljšanje saradnje
• Razvijanje timskog duha
• Povećanje efikasnosti tima
• Povećanje lojalnosti zaposlenih
• Bolje razumevanje članova tima
• Smanjivanje barijera izmedju članova
• Prepoznavanje različitih talenata u timu
• Povećanje ličnog zadovoljstva zaposlenih 

http://www.rafting-tara.com/