Serbia, Deutschland
+38164/409-9-409 i +4915/733-876-093
limoserviceeagle@gmail.com

PREVOZ PUTNIKA BEOGRAD-UNA KIRO RAFTING-BEOGRAD

IZNAJMLJIVANJE VOZILA SA VOZAČEM

PREVOZ PUTNIKA BEOGRAD-UNA KIRO RAFTING-BEOGRAD

Prevoz putnika Beograd-Una Kiro rafting-Beograd. Putničko vozilo 4+1 i 8+1, kombibus 20+1, autobus 30+1, 40+1, 54+1, 60+1 i 84+1 sedišta…

Call Center mob, viber +38164/409-9-409.

RAFTING

IZABERITE AVANTURU RIJEKOM UNOM

Rafting je spuštanje po manje ili više divljim rijekama u gumenom čamcu koji se naziva raft. To je avantura i pravi sportski i turistički užitak. Rafting izleti su pogodni za svakoga i nije potrebno prethodno znanje iz veslanja. Rafting vodići su iskusni kajakaši-skiperi, vrsni poznavaoci divljih voda, a naročito rijeke Une. Uz njih ćete na atraktivan i neobičan način doživjeti ljepotu rijeke i njenih kanjona. Rijeka Una je jedna od najljepših i najčistijih rijeka svijeta. Neokrnjena priroda doline rijeke Une i njeni smaragdni brzaci će vas impresionirati i ne propustite priliku da veslate po njoj.

R1 Rafting etapa Štrbački Buk – Lohovo

Najspektakularniji i najatraktivniji dio rijeke Une koji se nalazi u gornjem toku  u zoni Nacionalnog parka Una. Početak avanture polazi ispod samog Štrbačkog Buka, vodopada koji je visok 18 metara. Onaj pravi adrenalin vas čeka već na prvom slapu koji je visok 5 metara i nastavljate dalje sa velikom razinom adrenalina. Smaragdno zelena boja rijeke vodi vas nizvodno u kanjon  koji je bogat sa puno sedrenih kaskada odnosno slapova koji vašem izletu daju jedan veliki avanturistički doživljaj za pamćenje. Nakon 7 km izlazite iz kanjona u mjestu Loskun, gdje  rijeka Una postaje pitoma. Na pitomom dijelu rijeke imamo dosta zabavnih sadržaja poput kupanja na slapovima, skakanja sa stijena i mostova  i uživanja u prirodi koja se preslikava na rijeci kao u ogledalu. Na samom kraju rafting izleta imamo dva prelijepa slapa, Troslap i Dvoslap, koja ovoj avanturi stavljaju tačku na kraj.

R2 Rafting etapa Kostela – (Luka) Grmuša

Zanimljiv i atraktivan dio rijeke Une koji se nalazi u donjem toku, udaljen 10 km nizvodno od grada Bihaća . Rafting izlet primjeren za početnike i one koji idu prvi put gdje mogu doživjeti čari prirode u mirnijem ruhu. Donji tok rijeke Une svojom prirodom je prilagođen za rafting izlete koji su idealni za avanturističko putovanje za sve uzraste, kako za starije osobe, tako i za obiteljske izlete sa djecom. Tok rijeke je brz zbog velikog broja malih sedrenih kaskada i slapića koji pružaju odgovarajući avanturistički osjećaj. Zbog velike udaljenosti od izvora rijeke, temperatura vode u donjem toku je idealna za kupanje i plivanje u brzacima i također sadrži puno zabavnih sadržaja, što pruža dodatno opuštanje i uživanje u krajoliku. 

R3 Rafting etapa Kostela – (Stijena) Bosanska Krupa

Donji dio rijeke Une koji je interesantan i atraktivan. Lakša adrenalinska zabava u neokrnjenoj prirodi. Rijekom se spuštate prema Bosanskoj Krupi, gradu na rijeci. Ovaj rafting izlet je istih karakteristika kao R2 samo što vam pruža duži boravak na rijeci Uni.

Detaljniju ponudu imate na sajtu:

http://www.una-kiro-rafting.com/