Serbia
+38164/409-9-409
limoserviceeagle@gmail.com

O NAMA

IZNAJMLJIVANJE VOZILA SA VOZAČEM

Udruženje je osnovano 2012 godine sa ciljem da naši članovi pružaju kvalitetnu uslugu vanlinijskog prevoza putnika na teritoriji Republike Srbije, Balkana i Evrope, oni su najbolji preduzetnici i privrednici u oblasti prevoza putnika.

Naši članovi pružaju najkvalitetniju i najprofesionalniju uslugu prevoza putnika, svojim korisnicima nude najbrže i najbezbednije vidove prevoza i da putovanje u zemlji ili van njenih granica bude zabavno i bezbrižno.

Početkom 2016 godine, udruženje ima nove ideje i vizije poboljšanja svih vrsta prevoza, da bi od 2019 godine postali jedinstveno i najveće brokersko udruženje u organizaciji prevoza putnika.

Članovi našeg udruženja nude sledeće usluge: taxi prevoz, limo service (iznajmljivanje vozila sa vozačem), avio transfere, kombi prevoz i autobuski prevoz.

Naši članovi su prevoznici iz Srbije, Hrvatske, Mađarske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Albanije, Crne Gore, Rumunije, Bugarske, Grčke, Turske, Austrije, Nemačke, Poljske, Švajcarske, Francuske, Holandije, Belgije ………, tako da sada vrlo efikasno rešavamo prevoz i obezbeđujemo vam adekvatno vozilo u roku od 3 do 5 minuta. Od 2019 godine članovi udruženja su preduzetnici iz Evropskih država, tako da sada rešavamo prevoz po celoj Evropi.

Preko udruženja naši članovi nude sledeće usluge:

Od pokretanja ovog projekta naši članovi svakodnevno ulažu u vozni park i danas su spemni da izađu u susret svim vašim željama i ponude brz i udoban prevoz putnika u zemlji i inostranstvu. 

U ponudi imaju vozila svih dimenzija i modela, od ekonomičnih i kompakt automobila, skupljih limuzina za poslovne prilike, porodičnih vozila, kombibuseva i autobusa za prevoz organizovanih grupa od glavnih centara u zemlji i inostranstvu do najudaljenijih mesta širom sveta.

Trude se da paletu usluga prevoza svakodnevno dopunjujuo novim ponudama u skladu sa vašim potrebama, te pored usluga dnevnog i dužeg iznajmljivanja kombibuseva i automobila, vrše gradski, međugradski vanlinijski prevoz, prevoz do aerodroma, ali i organizovane turističke ture kombijima, kombibusom ili autobusom bez obzira na udaljenost i lokaciju.

Zašto izabrati naše udruženje?

  • Jer naši članovi poseduju adekvatna vozila za udobnu vožnju i siguran prevoz putnika
  • Jer vam na raspolaganju stoje njihovi iskusni vozači koji govore više jezika i koji su spremni da garantuju za bezbednost i sigurnost svih naših putnika
  • Jer su dostupni tokom 24 sata bez obzira da li je reč o prevozu unutar Srbije ili van nje
  • Jer rade u službi korisnika i izlaze u susret svim vašim potrebama i željama

Ključne vrednosti našeg udruženja i osoblja jesu zadovoljan klijent, visok nivo profesionalnosti i kvalitet.

Hvala Vam na poverenju!

Call Center +38164/409-9-409 Mobilni, Viber, Whatsapp…..

E-mail: limoserviceeagle@gmail.com