PREVOZ PUTNIKA DO RAFTING KAMPA KANJON TARA

PREVOZ PUTNIKA DO RAFTING KAMPA KANJON TARA

Rafting kamp „Kanjon-Tara“ se nalazi na putu Foča-Šćepan Polje,tačnije četri kilometra nizvodno od Šćepan ili 18km od Foče. Sa prelepim restoranom koji se nadvire na reku Drinu!

Rafting kamp „Kanjon-Tara“organizuje rafting rijekom Tarom i Drinom, planinarenje Zelengorom i Maglićem,safari kroz prašumu Perućicu obilazak Trnovačkog i Orlovačkog jezera.Cijeli kamp je urađen u etno stilu, kolibice za spavanje, restoran i kuhinja. Tu su takođe večeri uz vatru, druženje do kasno u noć uz logorsku vatru i muziku. Širok izbor domaćih jela, ispod sača, sa roštilja i čak možete posmatrati dok to kuvari sve spremaju.Rafting počinje iz mjesta Brštenovica koje se nalazi oko 25 km uzvodno od kampa. Prevoz do to Brštenovice (polazne tačke za rafting) se vrši kombijima ili džipovima. Prije ulaska u čamac i početka samog raftinga dobijaju se kratka upustva o raftingu. Profesionalni vodiči na reci obučeni da se snađu u svakoj nezgodnoj situaciji na vodi i da se brine o vašoj bezbjednosti.

Rafting počinje kanjonom koji je dubok negdje i do 1300m i traje u zavisnosti od vodostaja od 3-4 sata. Za vrijeme raftinga možete da vidite mnoge ljepote netaknute prirode  rijeke Tare i njenog kanjona. Ne zaboravimo da kažemo da Tara cjelim svojim tokom pitka pa je tako i dobila nadimak Suza Evrope. To što se može vidjeti u kanjonu Tare teško je opisati. Tu možete vidjeti mnoge biljne i životinjske vrste  slušati brzake i bukove osluškivati tišinu. Ne propustite da udahnete punim plućima netaknutu prirodu.

BEOGRAD-RAFTING KAMP KANJON TARA-BEOGRAD

4+1 sedišta, dva do tri dana 235€ 

8+1 sedišta, dva do tri dana 300€

21+1 sedišta, dva do tri dana 435€

50+1 sedišta, dva do tri dana 775€

75+1 sedišta, dva do tri dana 930€ 

BEOGRAD-NOVI SAD-RAFTING KAMP KANJON TARA-NOVI SAD-BEOGRAD

4+1 sedišta, dva do tri dana 275€ 

8+1 sedišta, dva do tri dana 350€

21+1 sedišta,  dva do tri dana 480€ 

50+1 sedišta, dva do tri dana 915€

75+1 sedišta, dva do tri dana 1100€

http://www.kanjontara.com/


Vesti

Arhiva vesti

Translate »