Serbia, Deutschland
+38164/409-9-409 i +4915/733-876-093
limoserviceeagle@gmail.com

PREVOZ PUTNIKA DO TERME OZREN

IZNAJMLJIVANJE VOZILA SA VOZAČEM

PREVOZ PUTNIKA DO TERME OZREN

Hotel  Terme Ozren počeo je sa radom 16.07.2020., odnosno 04.08.2020. godine kada su pušteni svi smeštajni kapaciteti, wellness & spacentar i restoran.

U našem hotelu, na recepcijskom dielu, dočekat će Vas prostrani loby koji po svom uređenju nudi opuštajuću atmosferu, a lagana pozadinska muzika doprinosi samom ambijentu. Recepcijski loby ima 23 sedeća mesta, a sav nameštaj raspoređen je tako da će svi gosti imati priliku da u privatnosti razgovaraju o poslovnim ili privatnim planovima i idejama, a osoblje sa recepcije će se truditi da odgovori na sva Vaša pitanja i zahteve. Recepcija je naraspolaganju svim gostima od 07:00 do 23:00 sata.

U našem lobiju se nalazi i konferencijska sala, koja je nameštana i uređena za različite vrste sastanaka, seminara ili konferencija. Sam nameštaj u konferencijskoj sali se lako pomera za potrebe klijenata, što čini našu salu lako prilagodljivom za radionice, bile one zabavnog ilif ormalnog tipa. Konferencijska sala može ponuditi do 70 sedećih mesta, u zavisnosti od uređenja iste i od potrebe klijenata.

Ugodan ambijent recepcijskog lobya se nastavlja i bez poteškoća prenosis sve do prvog sprata, gde se nalaze naši smeštajni kapaciteti. Trenutno je u ponudi 15 soba i 3 apartmana, odnosno 18 smeštajnih jedinica, a u narednom periodu imamo u planu još 24 sobe na drugom spratu, da bismo osigurali maksimalnu uslugu svim našim gostima.

Izabrali standardnu sobu sa francuskim ležajem i foteljom, koja po potrebi može poslužiti i kao pomoćni ležaj, ili standardnu sobu sa pomoćnim ležajem, u Vašoj sobi ćete pronaći sve što Vam je potrebno za maksimalnu relaksaciju. Ukoliko preferirate više prostora i više komfora, onda su naši apartmani pravi izbor, sa bračnim krevetom i ugaonom garniturom, te pregardom između dva dela koja osigurava potrebnu privatnost.

Koji god izbor bio, naše sobe svojim uređenjem osiguravaju relaksaciju i komfor, a sadržaj koji podrazumeva TV sa raznovrsnim programom i lak pristup internetu je tu da Vam ispuni vreme, ukoliko se u datom trenutku ne koristite drugim sadržajima hotela. Naše smeštajne jedinice imaju 57 ležajeva i spremne su za Vašu posetu.

Na smeštajne jedinice prvog sprata se idealno nadovezuje wellness & spacentar, smešten odmah pored kapaciteta, gde će goste na samoj recepciji našeg centra dočekati ambijent savršen za relaksaciju i odmor.

Odmah na recepcijskom delu nalaze se sobe za masažu, a naše osoblje će se potruditi da tokom masaže osigura potpunu opuštenost za svakog gosta, a u drugom delu našeg wellness & spacentra čeka oaza mira. U samoj čekaonici sa prigušenim svetlima i relaksirajući zvuk vode iz fontane, pronaći ćete dovoljno vremena za odmor i relaksaciju. U našem wellness & spacentru u ponudi su parno kupatilo, koje privisokim temperaturama i visokoj koncentraciji pare izaziva znojenje i na taj način se naše telo čisti od toksina i masnih naslaga, a sam interijer kupatila izaziva telo i duh na odmor. Od parnog kupatila do slane sobe par je koraka, a beneficije za zdravlje su velike. Naime, slana soba je idealna za sve ljude koji imaju poteškoća sa respiratornim traktom. So u vidu pare cirkuliše kroz sobu i tokom udisanja iste vrši se pročišćavanje disajnih puteva, ali i pora kože. I sauna u našem centru ima već dobro poznate beneficije kako za fizičko tako i mentalno zdravlje, osim što pročišćava telo i kožu i topi masne naslage, i te kako pomaže pri mentalnoj relaksaciji.

Kako bi smo što bolje osigurali udobnost naših gostiju, povezali smo wellness & spacentar sa svih 11 otvorenih i zatvorenih bazena, od kojih su dva jacuzzi i jedan hidro-masazni bazen. Svi bazeni su termo-mineralni i temperature vode se kreće od 29 do 36 stepeni. Poseban bazen je bazen sa sumpornom vodom posebno pogodnom za dermatološka oboljenja (psorijaza, atopijski dermatitis, i druga), tereumatska oboljenja. Bitno je napomenuti da termo-mineralne vode postiču relaksaciju i opuštanje mišića, a samim tim i olakšanje od napetosti i stresa.

Da bi usluga bila potpuna u krug otvorenih bazena smestili smo fast food bar sa raznovrsnom ponudom hrane i pića, koji je otvoren tokom letnje sezone i radi od 10:00 do 19:00 sati. Naš fast food bar može primiti 80 posetilaca, a ukoliko to nije dovoljno sretni smo što našim gostima možemo ponuditi deo restorana namenjen za kupače.

Naime naš hotel ima dva A la carte restorana sa ukupno 226 sedećih mesta. Jedan deo je namenjen za kupače i goste bazena, dok je drugi deo namenjen za goste hotela i sve one koji odluče biti naši gosti. Iz naše kuhinje izlaze raznovrsni specijaliteti iz nacionalne i internacionalne kuhinje, a selekcija vina u našem restoranu dolazi iz vinarije Milojević. Osoblje našeg restorana sa osmehom će dočekati goste svakim danom od 07:00 do 23:00 sata.

Bitno je napomenuti da se u našem kompleksu otvara i medicinski blok dr. Brkića, koji će pružati usluge laboratorijskih pretraga, balneoterapije i mnoge druge. Iako će blok raditi neovisno o našem hotelu, bit ćemo više nego zadovoljni pružiti pacijentima svu uslugu koja im je potrebna.

Call Center +38164/409-9-409 mob, viber, whatsapp

  • Minivan sa 6 mesta, cena po osobi 3.500 din
  • Kombibus 20 mesta, cena po osobi 2.500 din
  • Autobus 30 mesta, cena po osobi 1.700 din
  • Autobus 50 mesta, cena po osobi 1.300 din

https://www.facebook.com/105696667822145/videos/695452504520241