Serbia, Deutschland
+38164/409-9-409 i +4915/733-876-093
limoserviceeagle@gmail.com

PREVOZ PUTNIKA DO VINARIJE ALEKSANDROVIĆ

IZNAJMLJIVANJE VOZILA SA VOZAČEM

PREVOZ PUTNIKA DO VINARIJE ALEKSANDROVIĆ

Selo Vinča, podno Oplenca… gde se nalazi Vinarija Aleksandrović, oduvek je bilo poznato po uzgajanju vinove loze i vinarstvu. Osunčane padine, struktura zemljišta, ruža vetrova i povoljna klima su prirodna blagodet koja je pretočena u najkvalitetnija vina Vinarije Aleksandrović.

Obilazak kompleksa Karađorđevića. Obilazak Crkve Sv. Đorđa na Oplencu i muzeja Kralja Petra. Nakon obilaska, odlazak u vinariju Aleksandrović.

Porodica Aleksandrović se više od sto godina bavi vinogradarstvom i vinarstvom. Do početka II svetskog rata imali su 30.000 čokota i od početka je blisko sarađivala sa vinogradarima i vinarima kraljevih podruma. Kada je 1992. godine čuveni dvorski podrumar Živan Tadić, koji je posle II svetskog rata emigrirao u Kanadu, saznao da porodica Aleksandrović obnavlja vinarsku tradiciju oplenačkog kraja, poslao je u Vinču originalnu recepturu – sortni sastav Trijumfa, najboljeg vina kraljevih podruma koje se pre drugog svetskog rata pilo na skoro svim evropskim dvorovima. Doček dobrodošlice od strane domaćina – istaknutih proizvođača vina vrhunskog kvaliteta, degustacija nekih od najboljih Oplenačkih vina.

U vinariji je predviđena degustacija kao u predivnom ambijentu same vinarije.

Trijumf selekcija – čaša i mafin.

http://www.vinarijaaleksandrovic.rs/