Serbia, Deutschland
+38164/409-9-409 i +4915/733-876-093
limoserviceeagle@gmail.com

PREVOZ PUTNIKA BEOGRAD-RAFTING CENTAR TRIO LUX RESORT-BEOGRAD

IZNAJMLJIVANJE VOZILA SA VOZAČEM

PREVOZ PUTNIKA BEOGRAD-RAFTING CENTAR TRIO LUX RESORT-BEOGRAD

Prevoz putnika Beograd-Rafting Centar Trio Lux Resort-Beograd. Putničko vozilo 4+1 sedista 250 eura, 6+1 sedista 300 eura, kombibus 19+2 sedišta 450 eura, autobus 29+2 sedišta 650 eura, 53+2 cena 750 eura, 59+2 sedišta cena 780 eura.

Call Center mob, viber, whatsapp +38164/409-9-409.

U slikovitom pejsažu, smešten na lokaciji Dučeli-Čelikovo polje (16,5 kilometara od Foče ka Crnogorskoj granici), Trio Lux Resort svojim gostima nudi kombinaciju nestvarne prirode i modernog komfora sa daškom tradicije. Za osveženje, uživanje i opuštanje u vrelim letnjim danima na raspolaganju je bazen koji je ujedno i jedini u smeštajnim kapacitetima ove vrste u čitavom regionu.

Trio Lux Resort raspolaže sa 25 drvenih bungalova, vrlo moderno uređenih, enterijerom koji je u potpunosti usklađen sa prirodnim okruženjem. U svakom od bungalova nalazi se vrlo komforan francuski ležaj sa pomoćnim ležajem. Svaki od bungalova ima sopstveno kupatilo. U okviru kompleksa obezbeđen je parking i kompletno je pokriven video nadzorom.

Za avanturiste i adrenalinske zavisnike nudimo različite aktivnosti u prirodi, a u zavisnosti od želja i od interesovanja gostiju na raspolaganju je rafting Tarom, kanjoning kanjonom Nevidio, pešački turizam, planinarenje i obilazak Nacionalnog parka „Sutjeska“, jedinstvene prašume „Perućica“ i planinskih masiva Maglić (najviši u Bosni i Hercegovini) i Zelengore. Za ljubitelje safarija omogućili smo izlet terenskim vozilima predela sa kojih se može posmatrati jedinstveni vodopad Skakavac, kao i znamenitosti parka Sutjeska, pa sve do fantastičnoig Trnovačkog jezera, jedinstvenog oblika srca. Za bicikliste su obezbeđene zanimljive brdske staze, a zaljubljenici u lov i ribolov neće ostati uskraćeni kvalitetnog provoda u obližnjim bogatim lovištima. Nacionalni park „Sutjeska“ predstavlja stanište mnogobrojne retke divljači, dok je veliki broj reka i jezera izuzetno bogat mnogobrojnim vrstama rečne ribe.

Pre raftinga ili kanjoninga, svaki učesnik dobija odgovarajuću kvalitetnu opremu koja uključuje neoprensko odelo, čizme, spasilački prsluk, kacigu, veslo i anorak-nepremočivu jaknu u slučaju kiše. Nakon kratkog upoznavanja sa tokom izleta i nakon preporuka vodiča o načinu ponašanja na čamcu pri spuštanju niz brze vode, kreće se ka početnoj rafting destinaciji. Svi rafting vodiči su izuzetno iskusni i licencirani su od strane Svetske rafting federacije(IRF). Spust se odvija kroz najuzbudljiviji deo kanjona reke Tare.

Pozivamo vas da posetite Trio Lux resort i upustite se u ludu adrenalinsku avanturu, a mi vam obećavamo nezaboravne trenutke.

https://trioluxresort.com/

https://www.facebook.com/trioluxresort/videos/418020472329481/